معاون دانشجویی و جوانان هلال احمر: در قبال ترویج مکتب شهید سلیمانی وظیفه داریم / حضور 600 هزار نفر در دومین جشنواره رفیق خوشبخت ما

معاون دانشجویی و جوانان هلال احمر گفت: ما در قبال ترویج این مکتب وظیفه داریم، علیرغم اینکه پس از شهادت شهید سلیمانی شاهد جنگ رسانه ای علیه این شخصیت در رسانه‌های اجتماعی بودیم، بر آن شدیم تا از طریق برگزاری جشنواره رفیق خوشبخت ما چهره انساندوستانه و خدمتگزار وی را که معتقد به حفظ کرامت انسانی بود به مردم و به خصوص جوانان معرفی کنیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، سید علی منیری در گفتگو با شبکه سلامت سیما با اشاره به فعالیت های داوطلبانه اعضای هلال احمر گفت طی 75 سال، افزود: قسمت اعظمی از جامعه هلال احمر را با فعالیت های امدادی در حوادث جاده ای، سیل و زلزله می‌شناسند، در حالیکه بخش دیگری از فعالیت های هلال احمر فعالیت های اجتماعی و فرهنگی اجتماع محور است که توسط اعضای داوطلب هلال احمر انجام می‌شود.

معاون دانشجویی و جوانان هلال احمر با اشاره به مطرح شدن مکتب شهید سلیمانی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: هدف از برگزاری جشنواره رفیق خوشبخت ترویج نگاه انساندوستانه شهید سلیمانی میان جامعه و جوانان است. این جشنواره از زمان شهادت شهید سلیمانی در 2 سال گذشته، توسط هلال احمر برگزار شده که در نخستین جشنواره رفیق خوشبخت ما 40 هزار نفر از جوانان شرکت داشتند. در سال دوم پویش چلچراغ راه اندازی شد و جوانان عضو هلال احمر با ثبت نام در این پویش صواب اجتماعی 40 کار خیری که برای مردم انجام دادند را با شهید سلیمانی شریک شدند.

منیری با اشاره به اینکه امسال در اجرای پویش چلچراغ 600 هزار نفر با سازمان جوانان هلال احمر همراه شدند. افزود: مهلت ارسال آثار تمام شده و علاقه مندان به شرکت در جشنواره می‌توانند برای سال بعد به پایگاههای اطلاع رسانی هلال احمر برای ثبت نام مراجعه کنند.

معاون دانشجویی و جوانان هلال احمر در ادامه با اشاره به اینکه از طریق این جشنواره جوانان مستعد در زمینه‌های هنری شناسایی و به مجموعه ماه نگار که باشگاه هنرمندان هلال احمر است می‌پیوندند. جوانان در محل آفرینش های هنری جوانان هلال احمر تحت آموزش اساتید، اصول بشردوستانه هلال احمر و آموزه‌های مقابله با حوادث را در قالب مهرورزی فرار می‌گیرند.

وی با اشاره به فعالیت تیم های سحر در ارائه حمایت های روانی و اجتماعی به آسیب دیدگان حادثه و امید بخشی در بازگشت به زندگی عادی، گفت: کار دوم ما ترویج ارزش های بشردوستانه به لحاظ فکری و عقیدتی، فرهنگ گفتگو ، مهربان بودن و درک متقابل است که از کانون غنچه‌های هلال از 4 سالگی آغاز و تا سنین بالای 35 سال، ادامه دارد.

منیری افزود: اعضای داوطلب هلال احمر مهربانی را تمرین می‌کنند که با توجه به پیچیدگی‌های زندگی ماشینی امروز می‌تواند گره گشای تعالی همه جوامع باشد. آنها بدون هیچ چشمداشت و اجباری داوطلبانه و تنها براساس کمک به همنوع فعالیت می‌کنند. تیم های سحر هلال احمر در زلزله خوی در کمک به هموطنان زلزله زده حضور پر رنگی داشتند و برای کمک به آسیب دیدگان زلزله اخیر در ترکیه و سوریه اعلام آمادگی کرده اند.

مشاهده ۶۰
/
۱۴۰۱/۱۲/۰۲- ۱۱:۱۶
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است