به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام والمسلمین المدنی گفت: در اجرای گام نخست این طرح مدیران وکارشناسان وزارت آموزش و پرورش باید آگاهی امدادی خود را بالا ببرند وسپس آموزش دانش آموزان آموزش ببینند.
رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمرافزود: برای ایجاد هم افزایی وتوانمند سازی مدیران و کارشناسان آموزش و پرورش ابتدا کارکنا ن آموزش وپرورش آموزش های امدادی لازم را فرا میگیرند و با بالا رفتن سواد امدادی آنها آماده میشوند تا دانش اموزان را آموزش دهند.
ارائه آموزش های هلال احمر در مدارس شبانه روزی
سمیه شیخ محمدی در ادامه نشست با اشاره به اینکه در 8 هزار مدرسه یک کانون دانش آموزی هلال احمر فعالیت دارد، افزود: در هر مدرسه چهار تشکل وجود دارد که یکی از آنها کانون دانش آموزی هلال احمر است.
سرپرست معاونت دانش آموزی و پیش دبستانی هلال احمر با اشاره به اینکه در مرحله نخست طرح ارائه آموزش های امدادی در مدارس شبانه روزی ست، افزود: یک هزار و 19 مدرسه شبانه روزی در کشور فعال است.
دانش آموزان سفیران امداد و نجات
معاون آموزش متوسطه آموزش وپرورش خراسان رضوی در این نشست آموزشی با تاکید بر اینکه همه کارشناسان آموزش وپرورش بایستی سواد امدادی داشته باشند، افزود: دانش آموزان سفیران امداد نجات ما هستند.
وی در ادامه سخنانش به افزایش تعامل با هلال احمر استان خراسان رضوی تاکید کرد.
همچنین یزدانی مدیر کل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست تاکید کرد: دورههای ضمن خدمت باید برای کارشناسان آموزش وپرورش برگزار شود تا همه اصول هفتگانه هلال احمر را فرا بگیرند.
لازم به ذکر است؛ در این جلسه 350 نفر از کارشناسان ومدیران اموزش وپرورش وهلال احمر حضور داشتند.