به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، در این نشست، که 11 بهمن با حضور بیش از 40 نفر از بانوان شاغل در هلال احمر برگزار شد، کبرا محمدی مشاور سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با اشاره به مباحث مشارکتی در امور خانواده و اجتماع گفت: در بحث مشارکت و جلب همکاری دیگران در کارها به ویژه در کانون خانواده، باید نقش تسهیلگر را به عنوان همسر، مادر و مدیر در خانه، داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه جلب مشارکت افراد، روشی برای آسان تر شدن و سرعت بخشیدن به کارهاست و خودمان هم باید فعالانه همکاری داشته باشیم، افزود: نقش رای گیری در اتخاذ تصمیم ها تمایل به افزایش مشارکت را افزایش می دهد.
مشاور سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمرگفت: گام اول در جلب مشارکت افراد در اجتماع و خانواده آگاه سازی و تقسیم کار و مشارکت در انجام امور است که نیاز به انجام تمرین دارد.
لازم به ذکر است؛ در حاشیه این نشست، مسابقه ای با تقسیم بندی در گروههای 5 نفره، برای سنجش میزان مشارکت شرکت کنندگان در نشست، برگزار شد.