اجرای برنامه های فرهنگی بوشهر در روز دانش آموز

برنامه های فرهنگی به مناسبت روز دانش آموز توسط اعضا کانون دانش آموزی در استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان بوشهر؛ جوانان هلال احمر با استقرار چادر های خود در مسیر حرکت راهپیمایی یوم الله 13 آبان به ارائه خدمات پرداختند.

 محمود مظفری با گرامیداشت این روز افزود: امروز دانش آموزان کانون‌های هلال احمر با تاسی از مبانی دین مبین اسلام و الگو گرفتن از اهداف و مسئولیت های سازمان جوانان در راستای تامین احترام انسان‌ها و ارائه خدمات بشردوستانه به همه مردم، فعالیت های گوناگونی انجام می دهند.

  ارائه خدمات آموزشی توسط دادرسان در 13 آبان

دانش آموزان طرح ملی دادرس همزمان با روز ملی 13 آبان به ارائه خدمات آموزشی در مدارس خود پرداختند.

به گفته محمود مظفری معاون امور جوانان، دانش آموزان کانون‌های این سازمان که در طرح ملی دادرس آموزش های امدادی و دگر امدادی را فراگرفته اند با استقرار محیط هایی در مدارس خود به آموزش همگانی این مطالب پرداختند.

وی افزود: امسال سطح وسیعی از این آموزش ها با تکیه به فراگیران دوره‌های قبل در مدارس به قوت خود ادامه خواهد داد.

 

مشاهده ۱۵۴
/
۱۴۰۱/۰۸/۱۴- ۱۳:۰۴
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است