توزیع ۷۰۰ بسته نوشت افزار و کیف میان دانش آموزان کم برخوردار هرمزگان؛ در آستانه بازگشایی مدارس

طرح مهربانی مهر با مشارکت اعضای جوانان و خیّران داوطلب به منظور کمک به دانش آموزان کم برخوردار در جمعیت هلال احمر هرمزگان در حال اجراست.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان، مختار سلحشور گفت: طرح مهربانی مهر از طرح های بشردوستانه  جمعیت هلال احمر است که در آستانه‌ آغاز سال تحصیلی با هدف تهیه بسته‌های لوازم التحریر، کیف  مدارس در حال برگزاری است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان اظهار کرد: این طرح با هدف یاری رساندن به دانش‌آموزان نیازمند و ترویج فرهنگ نیکوکاری توسط خیرین و اعضا و داوطلبان معاونت امور جوانان هلال‌احمر استان در حال اجراست.
 سلحشور با بیان اینکه  طرح‌ مهر بانی مهر  تا پایان مهر ماه ۱۴۰۱ در استان ادامه دارد، افزود: در راستا اجرای این طرح تاکنون ۷۰۰ بسته لوازم التحریر به ارزش ۳ میلیارد ریال تهیه و توزیع شده است.

تصاویر

مشاهده ۶۵
/
۱۴۰۱/۰۶/۱۹- ۱۲:۵۵
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است