به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر؛ عباسعلی محمدزاده با توجه به اثربخشی بسیار بالای عملکرد تیم های سحر در زمان وقوع حوادث و زمینه و ضرورت لازم برای این فعالیتها در کنار سایر فرآیندهای عملیاتی جمعیت همگان با عملیات های امدادی؛ درخصوص تشکیل و سازماندهی ۴۰۰ تیم تخصصی سحر در کشور خبر داد.
رئیس اداره جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: فرآیند شبکه سازی و سازماندهی تیم های سحر در دو شیوه شهرستان محور و دانشگاه محور طراحی گردیده که در شیوه شهرستان محور با محوریت شعب جمعیت هلال احمر در ۴۰۰ شهرستان با انتخاب فرماندهان تیمهای ۴۰۰ گانه و آموزش سرفصلهای سه گانه: کمک های اولیه روانشناختی، فضای دوستدار کودک و نوجوان و حمایتهای روانی در فضای مجازی و رسانهها و همچنین آموزش مهارت های رهبری و مدیریت تیم سحر در چهار مرحله صورت میگیرد و زمان پیش بینی شده برای این مهم در صورت تامین منابع لازم تا دهه فجر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۱ میباشد.
محمدزاده در تشریح گام دوم گفت: در گام دوم در هر شهرستان ۴ نفر (یک نفر دستیار فرمانده و سه نفر بعنوان سرگروه در گروههای سه گانه کمک های اولیه روانشناختی فضای دوستدار کودک و حمایت های روانی اجتماعی در فضای مجازی و رسانهها) انتخاب و آموزشهای خود را سپری و اعضای تیم سحر به ۲۰۰۰ نفر خواهد رسید.
وی درخصوص گام سوم ادامه داد: در گام نهایی در هر گروه سه نفر نیز بعنوان اعضای گروه انتخاب خواهند شد تا آموزش های خود را تا سالگرد تاسیس سازمان جوانان در سال ۱۴۰۲ سپری خواهند نمود و به امید خدا در این زمان اعضای تیم های سحر به تعداد ۵۶۰۰ نفر خواهد رسید.
محمدزاده در پایان افزود: سرفصل های آموزشی طراحی شده در جلسات مشترک و با محوریت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت عبارتند از: دوره تربیت مدرس ۴۰۰ ساعت، دوره تربیت فرمانده تیم های سحر ۳۰۰ ساعت، دوره تربیت سرگروه ۲۰۰ ساعت، دوره آموزش اعضای تیم ها ۱۰۰ ساعت.
لازم به ذکر است؛ آموزش به شیوههای حضوری، مجازی آنلاین و مجازی آفلاین به همراه انجام پروژههای کارورزی با رویکرد یادگیری ترکیبی طراحی شده است.