چتر مهربانی تیم سحر چهارمحال و بختیاری بر سر سیل زدگان روستای بارده

تیم تخصصی سحر(سفیران حمایت های روانی و اجتماعی) جمعیت هلال‌ احمر استان چهارمحال و بختیاری با هدف کاهش آسیب های روانی و اجتماعی متاثرین از سیل به روستای سیل زده بارده اعزام و به آسیب دیدگان سیل خدمت رسانی کردند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری؛  کاظم خیری معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با امدادرسانی سیل اخیر در روستای بارده از توابع شهرستان بن، امروز  تیم های سحر امور جوانان جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و  بختیاری برای کاهش آسیب‌های روانی پس از بلایا وارد مناطق سیل زده شدند و به منظور اقدام انجام حمایت روانی، اجتماعی و فرهنگی از افراد آسیب دیده ناشی از سیلاب اخیر به ویژه کودکان و بانوان انجام شده است. 
 
 خیری افزود: ۳۰ نفر از اعضای جوانان در قالب سه تیم سحر، با مشارکت خیرین ۲۰۰ بسته لوازم بهداشتی مورد نیاز به ارزش ۳۰میلیون ریال در میان افراد آسیب دیده را توزیع کرده و ضمن همدردی با خانواده‌های متاثر از این حادثه، با حضور بین کودکان به بررسی نیازهای روحی و روانی آنان پرداختند و برای آنها محیطی شاد برای از سرگیری فعالیت ها و ارایه برنامه‌های عادی زندگی فراهم کردند.
 
وی اظهار کرد: اعضای تیم سحر در روستای بارده ضمن ارایه خدمات فرهنگی، مشاوره ای، آموزشی به آسیب دیدگان، اقدام به برپایی فضای دوستدار کودک و برگزاری مسابقات ورزشی، نقاشی، توزیع لوازم تحریر، اسباب بازی و لوازم بهداشتی بین افراد آسیب دیده کردند.
 
خیری گفت: با توجه به وقوع سیل در سایر شهرستان‌های استان تیم های سحر در هفته  های آتی  جهت تسکین آلام بشری به تمامی مناطق سیل زده استان حضور خواهند داشت.
مشاهده ۲۴۵
/
۱۴۰۱/۰۵/۱۳- ۱۴:۴۴
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است