به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گلستان، دکتر لطفعلی زاده؛ گفت: بکوجا به معنای بسیج کارآفرینی و جهاد اقتصادی است و این سازمان با هدف معرفی مشاغل مولد و تاثیر گذار در اقتصاد کشور و در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب و سیاست های اقتصاد مقاومتی شکل گرفته است.امروزه ضرورت و نقش مشارکت مردمی در انجام برنامههای مختلف در اکثر کشورهای دنیا شناخته شده است و تجربه نشان داده که بسیاری از مسائل به یاری و مشارکت مردم قابل حل است.
وی گفت: از آنجایی که این استان ظرفیت مناسبی در اجرای طرح های کشاورزی و کاشت پنبه و دانههای روغنی دارد، با استفاده از ظرفیت های موجود و طی همکاری هلال احمر، چندین شهرستان برای ترویج بهره وری در کشاورزی به صورت پایلوت انتخاب شدند.
مشاور رئیس سازمان جوانان هلال احمر افزود: هدف از این طرح افزایش درآمد خالص کشاورزی با کمک نیرویهای مردمی میباشد و از آنجایی که یکی از اهداف هلال احمر تسکین آلام بشری میباشد، ما هم در جهت افزایش درآمد و رفاه مردم تلاش میکنیم تا به نوبه خود نقشی موثر را در اجرای هرچه بهتر این طرح ایفا کنیم.
محمدی افزود: طرح بکوجا یک طرح اجتماع محور است و از طریق هم افزایی با سایر نهاد ها و برگزاری کارگاههای آموزشی، مردم را پای کار می آوریم.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر گلستان ادامه داد: خانههای هلال در روستاها پایگاههای مناسبی جهت نشست های گروهی مردم و بیان دغدغه و ارائه راه حل توسط خود مردم است.
میرزاحسینیان گفت: مردم باید کشاورزان را تشویق به اجرای این طرح که در جهت افزایش سود آوری خودشان است کنند. در این طرح اعضای جوانان با حضور در کنار مردم و کشاورزان با استفاده از ظرفیت خانههای هلال و مشارکت جوانان در روستا به بهره وری بیشتر زمینهای کشاورزی کمک میکنند.
لازم به ذکر است؛ در این نشست کشاورزان و دهیاران روستا از دغدغههای خود و چالش های موجود گفتند و نقاط قوت و ضعف این طرح مورد بررسی قرار گرفت.