آغاز طرح شوق رویش در البرز با حضور 50 عضو داوطلب استان

طرح شوق رویش با هدف ایجاد بستر های آموزشی، فرهنگی و تفریحی برای اعضا در راستای جذب نوجوانان و جوانان در فعالیت­های بشردوستانه، عام‌­المنفعه و امدادی همزمان با فرا رسیدن تابستان ۱۴۰۱ در البرز، برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز؛ سید حسین بهنامیان معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان، گفت : طرح ملی شوق رویش سازمان جوانان ، با هدف غنی سازی اوقات فراغت در فصل تابستان به صورت رایگان، هر ساله در سطح استان برگزار می‌شود.
 
وی افزود: اوقات فراغت مناسب‌ترین زمان بروز استعداد‌ها و توانایی‌های جوانان است،جوانانی که جمعیت هلال احمر را به عنوان بستری برای کسب آموزش های لازم به منظور مشارکت در فعالیت های بشر دوستانه انتخاب کرده اند که ما باید زمینه‌ های  لازم را در این خصوص فراهم آوریم.
 
او گفت: با توجه به آسیب پذیری جامعه ما در خصوص کار گروهی، لذا این طرح، فرصتی مناسب برای تمرین و آمادگی جوانان برای انجام هر چه بهتر کار گروهی در رویداد ها و بحران‌های استانی و کشوری در فصل پویایی و تکاپوی انسان یعنی دوران جوانی، است.
 
این مقام مسئول خاطر نشان کرد؛ کارگاه‌های آسیب‌های اجتماعی و اجرای طرح پیمان پیرامون مبارزه با مواد مخدر، دوره‌های آموزشی هنری شامل ( عکاسی، چرم دوزی، خطاطی، نقاشی، سفالگری، خیاطی، کامپیوتر و ...) مهارت‌های زندگی، دوره‌های کمک های اولیه، طرح یاس و سایر برنامه‌های ابلاغی سازمان در ۴ کانون و خانه‌های هلال استان، اجرا می‌شود .
 
وی گفت: آئین آغازین طرح ملی شوق رویش در روز  بیست و دوم خرداد ماه با حضور بیش از ۵۰ نفر از دختران فعال معاونت امور جوانان البرز، در روستای جارو شهرستان اشتهارد، برگزار شد.
مشاهده ۱۳۰
/
۱۴۰۱/۰۳/۲۲- ۲۳:۲۵
/
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است