به گزارش معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، علیرضا معین زاده، افزود: به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز زن وبینار سبک زندگی فاطمیبا حضور 400 نفر از اعضا جوانان جمعیت هلال احمر استان برگزار شد.
وی اظهار کرد: این وبیناربا رویکرد اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ابعاد سبک زندگی اسلامی – ایرانی بر اساس رویکرد فاطمی و سیره زندگی این یگانه بانوی جهان برگزار شد.
معین زاده با اشاره به اینکه، باید برای اصلاح همه ابعاد زندگی الگوهای برتری داشت؛ افزود: ائمه(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) بهترین الگو هستند و بانوان باید افتخار کنند به این مسأله که الگوی آنها این یگانه بانوی عالم هستی است. البته نمیتوان از این الگو استفاده کرد مگر با مطالعه و تحقیق ،چرا که در زندگی حضرت ابعاد ناشناخته و زیباییهای فراوان وجود دارد که هنوز شناخته نشده است .