به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اصفهان ؛ علی محمدهاشمی در حاشیه بازدید از پست های خدمات بشردوستانه نوروزی جوانان گفت : بیست و دومین دوره طرح ملی خدمات بشردوستانه سازمان جوانان به مسافرین نوروزی همزمان با سراسر کشور از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته در اصفهان آغاز شده است.
وی افزود: از ابتدای شروع طرح تا امروز هشتم فروردین ماه جاری، 77 هزار و 850 گردشگر از خدمات متنوع آموزشی، امدادی، اطلاع رسانی در زمینه کرونا، نقاط حادثه خیز و مهارت های ترافیکی و ...توسط اعضای جوانان بهره مند شدند.
وی با اشاره به بهره مندی 6 هزار و 86 کودک از خدمات فضای دوستدار کودک افزود: 4 هزار و 914 نفر نیز به خیمه های نماز مراجعه کرده اند.
وی با اشاره به مشارکت و تلاش 628 (نفر روز) عضو جوان هلالاحمر در پست های نوروزی خاطرنشان کرد: 19 هزار و 900 مسافر نوروزی از خدمات ایستگاههای ایمنی و سلامت سفر (اطلاعرسانی در زمینه کرونا و نقاط پرخطر) استفاده کرده ند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان یادآور شد: از ابتدای اجرای طرح 5 هزار و 286 مسافر به یادواره رفیق خوشبخت ما و پویش چلچراغ دعوت شده اند .
وی با اشاره به اینکه 7 هزار و 688 نفر در پویش بهرفت مشارکت و از این طرح حمایت کردند، افزود: 8 هزار و 235 مسافر نیز در حوزه های مهارت های ترافیکی آموزش دیدند.
لازم به ذکر است طرح ملی جوانان هلال؛ سفیران ایمنی، سلامت و نشاط اجتماعی از ۲۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا 13 فروردین 1401 در سطح شعب منتخب استان اصفهان در حال برگزاری است.