لطفا خودتان را معرفی کنید و از حصضور خود در هلال احمر بگویید؟
مبین شاه بیکی دانشجوی کارشناسی فرماندهی حریق و حوادث هستم ۷سال عضو جوانان جمعیت هلال احمر نیشابور هستم و به مدت ۳سال دبیر کانون دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی نیشابور مشغول فعالیت هستم.
از فعالیت شاخصی که موجب شد تا شما دبیرکانون برتر ماه تابان باشید برایمان بگویید.
باتوجه به بروز خشکسالی های اخیر و کاهش نزولات آسمانی و ضرورت صرفه جویی در مصرف آب طرح نجات یاران آب رو برای تحقق این مهم به اتفاق جمعی از دانشجویان عضو کانون انتخاب کردیم که از اول تیر ماه ۱۴۰۰ درحال انجام هست در این طرح سه هدف آموزش چهره به چهره آگاهی افزایی شهروندان (شهری و روستایی ) و درنهایت فراهم نمودن بستر لازم برای صرفه جویی را مدنظر قرار دادیم که خوشبختانه با استقبال بسیار خوبه همشهریان عزیز مواجه شد. که در این بین استفاده مناسب از فضای مجازی، تهیه کلیپ، بهره مندی از احادیث و روایات، طراحی و چاپ بروشور از جمله موارد مهم استفاده در طرح بوده است.
مبین شاه بیکی در ادامه گفت: همچنین تامین کتب قصه و نقاشی برای کودکان و اهدا جوایز با مشارکت شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیز از آن جمله است.
از فعالیت های کانون خود در زمان شیوع کرونا توضیح دهید.
این کانون در سال گذشته با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ و ضرورت کمک به خانواده های کم برخوردار متاثر از این بیماری به ویژه خانواده های دارای معلول و مشکل جسمی طرح وقت مهربانی با هدف تامین اقلام بهداشتی معیشتی و خدمات حمایتی برگزار کرد که تاکنون نیز به صورت ادامه دارد.
شاه بیکی درخصوص طرح نجات یاران آب توضیحات بیشتری داده و می گوید: از اول تیرماه و آغاز فصل تابستان این طرح در ۶۰ روستای نیشابور بزرگ (نیشابور و شهرستان زبرخان) به دلیل کاهش باران و بروز خشکسالی و جلوگیری از مصرف بی رویه آب اجرایی شد تا این طرح مانع عمده ای برای جلوگیری از مصرف بی رویه آب باشد و نیز امکان مشارکت شهروندان را با فراگیری آموزش های مرتبط مضاعف نماید.
شاه بیکی در همین زمینه ادامه داد: باتوجه به ادامه روند کاهش بارندگی ها و تداوم خشکسالی پیشنهاد میشود این طرح بصورت فراگیر با مشارکت و همکاری جوانان عزیز سایر استان ها اجرایی شود که نتیجه آن جلوگیری از مصرف بی رویه آب که مایه حیات است، موثر واقع شود.
شاه بیکی در پاسخ به میزان مشارکت اعضا در این طرح گفت: تا پایان مهرماه ۴۸۰ نفر روز در ۶۰ نقطه شهری و روستایی (واحد جوانان خانه های هلال ) و اعضای کانون دانشجویی به کار گرفته شده اند. به طور کلی در اجرای این طرح روزانه ۴ تا ۷نفر عضو جوان و مجموعا ۴۸۰ نفر روز شرکت کرده اند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم کشور عزیزمان ایران زیر سایه علی ابن موسی الرضا از این بحران بی آبی و خشکسالی نجات پیدا کند و باهمدلی و اتحاد مردم عزیزمان در اینچنین طرح هایی روز به روز بیشتر و بهتر در سطح کشور اجرایی شود.