سازمان جوانان

شنبه 15 خرداد 1400

دوره آموزشی حمایت های روانی تیم های سحر در گیلان برگزار شد

معاون امور جوانان هلال احمر گیلان گفت: این دوره آموزشی با حضور 200 نفر از اعضای تیم های حمایت روانی و اعضای جوان سراسر استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان، امید عظیمیان افزود:  این دوره آموزشی با هدف آشنایی با خدمات  حمایت روانی به آسیب دیدگان در حوادث طبیعی و توانمند سازی روحی و روانی اعضا در امدادرسانی به افراد آسیب پذیر در حوادث غیر مترقبه به صورت آنلاین  برگزار شد .

وی افزود : حمایت روانی  افراد آسیب دیده در شرایط بحران و حوادث مهم ترین فاکتور است که با  فراگیری این دانش می توان  در کمک به اقشار آسیب پذیر ناشی از حوادث که ممکن است سبب آسیب های روحی و روانی شدیدی در آنها شود اقدام کرد.

عظیمیان بیان کرد: سر فصل های آموزشی در این دوره شامل آشنایی با فاجعه، بحران و بلایا، واکنش های روانشناختی افراد نسبت به بلایا و کمک های اولیه بود. 

وی یادآور شد، این دوره به صورت مستمر  جهت توانمند سازی اعضای تیم با سرفصل های آموزشی جدید برگزار می شود .

 

رابط خبری  گیلان
تهیه کننده:

رابط خبری گیلان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *