تاکید رئیس سازمان جوانان هلال احمر بر ضرورت آموزش مهارت های امدادی و مدیریت بحران در مدارس /آموزش 40 هزار جوان در سال گذشته
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: طرح های نوینی برای فعالیت های تشکیلاتی و تعلیماتی جوانان در کانون های دانشجویی هلال احمر برنامه ریزی شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، دکتر محمد گلفشان، امروز 13 اردیبهشت، با اشاره به همکاری های آموزشی و تعلیماتی با دانشگاه فرهنگیان و ماموریت های سازمان جوانان هلال احمر در توسعه مشارکت جوانان در تصمیم گیری ها، تربیت و آماده سازی آنها برای مشارکت در فعالیت های امدادی و بشردوستانه گفت: در سازمان جوانان هلال احمر، برنامه ریزی هایی برای جذب و نگهداری جوانان انجام شده که یکی از آنها نیاز آفرینی و دیگری جذب و سازماندهی اعضا و تشکیل تیم ها است.
توانمند سازی جوانان به صورت مهارت محور
وی با بیان اینکه در هلال احمر توانمند سازی تیم های جوانان به صورت مهارت محور انجام می شود تا در موقع نیاز از توان آنها به نفع مردم و آسیب دیدگان استفاده کرد، افزود: مشارکت جوانان هلال احمر در اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی برای مقابله با کرونا و یا امدادرسانی در حوادث سیل و زلزله که شاهد اقدامات موثری بوده که از سوی اعضا انجام شده است، همچنین اعضای داوطلب با ترویج اهداف بشردوستانه جمعیت هلال احمر، جوانان دیگر را به جمع اعضای سازمان جوانان ترغیب و تشویق می کنند.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر در ادامه با اشاره به فعالیت کانون های دانشجویی هلال احمر در دانشگاه های کشور گفت: همه این کانون ها غیردولتی و غیر سیاسی هستند و من تاکید می کنم که به اصول هفتگانه و اهداف چهارگانه هلال احمر پایبند هستند و با نزدیک شدن به انتخابات هیچگونه فعالیت انتخاباتی و تبلیغاتی انجام خواهند داد.
فعالیت 1316 کانون دانشجویی هلال احمر در کشور
گلفشان با بیان اینکه در کانون های هلال احمر به توانمند سازی اعضا پرداخته می شود تا در مناسبت ها و ماموریت های جمعیت هلال احمر به ویژه در فعالیت های فرهنگی، امدادی و بشردوستانه و همچنین تحقیقات علمی هلال احمر مشارکت داشته باشند. افزود: اکنون 1316 کانون دانشجویی در سطح کشور فعالیت دارد که در سال گذشته 216 کانون دانشجویی به آنها افزوده شده است.
بیانیه گام دوم انقلاب سر لوحه فعالیت های جوانان هلال احمر
رئیس سازمان جوانان با اشاره به اینکه، بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری سرلوحه فعالیت های سازمان جوانان بوده و در همه برنامه ها و فعالیت های لحاظ شده است. افزود: در این بیانیه، مقام معظم رهبری به همت، هوشیاری، سرعت و ابتکار عمل جوانان تاکید دارد و ما امیدواریم با فعالیت های جوانان هلال احمر، کشوری با الگوی پیشرفته نظام اسلامی داشته باشیم.
ضرورت مدیریت بحران در مدارس
گلفشان با تاکید به مسئله خطر پذیری مدارس گفت: یکی از علت های بروز حوادث در مدارس، کافی و جذاب نبودن آموزش های امدادی برای جوانان بوده و فقدان ساز وکارهای مدیریت بحران در مدارس است.
رئیس سازمان جوانان هلال احمر با بیان اینکه این دو موضوع کارشناسی شده و بر اساس آن یک بسته تعلیماتی ایجاد شود، به تدوین نظامنامه برگزاری دوره مهارت های امدادی و کمک های اولیه تاکید کرد و افزود: امیدواریم مدیریت بحران در مدارس، با سازماندهی و بهره مندی از ظرفیت خوابگاه های دانشجویی پردیس دانشگاه ها، تحقق پیدا کند.
وی در خصوص برنامه های سازمان جوانان گفت: امسال برنامه آموزشی و مهارتی و کاربردی در دانشگاه فرهنگیان را ادامه می دهیم و در فاز بعد دوره های تربیت مربی برگزار خواهد شد.
آموزش 40 هزار نفر در سال گذشته
گلفشان خاطرنشان کرد: سال گذشته، 40 هزار نفر با حضور در این دوره ها مهارت های امدادی و آموزش کمک های اولیه فرا گرفتند و از این تعداد 2000 مربی تربیت شده اند که در مدارس به عنوان مربیان دادرس به دانش آموزش تعلیم می دهند.

نظر دهید